Fashion

Geen dwergwerpen maar fanwerpen voor Akon

Wat doe je als rapper tijdens een optreden als er een ‘fan’ iets naar je hoofd gooit? Juist, dan haal je de bodyguards erbij, zorgt dat deze persoon bij je op het podium komt. En vervolgens neem je hem op je schouders en smijt hem terug het publiek in.

Simpel toch? Het is een goede actie van Akon, maar het slachtoffer was hier niet van gediend. Sterker nog: er zijn zelfs opnames gemaakt van het voorval, dus duizenden (misschien miljoenen) mensen konden zien hoe de rapper aan het fanwerpen was. De politie kreeg er lucht van en is nu een onderzoek gestart.

"Volgens ons heeft Akon geen misdrijf begaan", zegt advocaat Brafman. "We zijn ervan overtuigd dat na onderzoek duidelijk wordt dat vervolging van Akon op grond van deze gebeurtenis onnodig is."

Akon is geen lieverdje...

De fan in kwestie is al door de politie opgespoord en nu is het wachten op zijn verklaring. Als hij een toch nog een aanklacht wil indienen, kan Akon vervolgd worden. Het is niet de eerste keer dat de rapper in opspraak komt na een concert. Een paar maanden terug randde hij nog een minderjarig meisje aan tijdens een nummer(tje).

Nog iemand die naar een Akon-concert wil? Ik ben afgehaakt…

 

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top