Fashion

Wacko Jacko in Japan

Ja, mensen, Michael Jackson is still alive! Gisteren arriveerde hij op het vliegveld van Tokyo. En hij had zijn kids bij zich…

Kids in burka'sEn die kinderen droegen burka’s, zoals op de rechterfoto te zien is. Dat paste weer mooi bij het nieuws dat afgelopen zaterdag de wereld over ging, namelijk dat Michael zich toch echt definitief bekeerd heeft tot de islam. De Arabische krant Panorama schreef dat Jackson het nieuws zelf naar buiten heeft gebracht. Ook zou Michael hebben gezegd dat hij toch echt definitief naar Bahrein gaat verhuizen, waar hij al onroerend goed heeft gekocht.

Maar terug naar Japan. Het was natuurlijk een gekkenhuis, daar op dat vliegveld. Wel eens Japanse fans horen schreeuwen? Maar goed dat we het geluid er niet bij hebben…Michael was in Japan voor een aantal zogenaamde ‘fan appreciation events’. Een van die optredens is exlusief voor Japanse zakenlui, die voor een enkel kaartje de aardige som van 3300 dollar moesten dokken. En daar kan Wacko weer z’n rekeningen van betalen. Laatste update: Jackson’s Michael goes Japan.comeback album op zijn eigen label komt er toch echt aan. Verwacht een release ergens in de derde helft van dit jaar. Hij zal er op samenwerken met o.a. 50 Cent, Teddy Riley, Akon, Chris Brown en Will.i.am van The Black Eyed Peas. Die muzikale jongens hebben overigens een wurgcontract moeten tekenen dat hun kostje gekocht is als ze iets over het album en de opnames vertellen. Rond een album van Michael Jackson is absolute geheimhouding een soort van traditie. (MB)

Nederig naar zijn fans toe.

Deel dit artikel
Back to top