Fashion

H&M lanceert denim unisex collectie

Van onze all-time favourite modeketen H&M zijn we gewend dat ze altijd een uitgebreide en gevarieerde collectie hebben. Nu breidt de Zweedse Hennes & Mauritz zich weer uit met een nieuwe collectie. En dat is er niet zomaar een, de collectie is namelijk te dragen door mannen en vrouwen!

Het merk komt met een lijn genaamd Denim United die, zoals de naam al verklapt, volledig draait om denim. Jeans, tuinbroeken en jasjes sieren de collectie maar ook basic items als t-shirts, lange blouses en hoodies zitten in de mix. Nog een pluspuntje? Alle kleding in deze lijn is van duurzaam materiaal zoals gerecycled katoen.

Voor H&M is het niet meer dan logisch om een unisex collectie de markt op de brengen. "Fashion is constantly evolving and intersecting and today we see there are no boundaries in democratic style." Aldus Marybeth Schmitt, woordvoerder van H&M. ‘’Mode moet veelomvattend blijven.’’

Denim United is alleen online te bestellen en wordt gelanceerd op 23 maart. Tot die tijd kun je de collectie hieronder alvast bekijken.

Deel dit artikel
Back to top