Fashion

Paris vindt aanklager maar ‘gemeen’

Paris Hilton vindt haar straf van 45 dagen in de cel, gemeen en onrechtvaardig. Volgens de steenrijke erfgename is ze niet juist behandeld door de aanklagers.

Het feestbeest beweert niet te weten dat ze na haar boete van 1100 euro wegens roekeloos rijgedrag, geen auto meer mocht rijden. Hilton dacht dat ze de eerste dertig dagen niet in haar dure karretje mocht. Maar het bleek dat ze helemaal niet meer mocht rijden.

Paris werd voor de zoveelste keer aangehouden. De rechtbank liet vorige week weten dat mevrouw 45 dagen in de cel moet zitten, omdat ze zich niet aan de regels heeft gehouden. Hilton zelf zegt dat dit allemaal de schuld is van haar ex woordvoerder Elliot Mintz. Volgens haar heeft hij haar niet goed ingelicht. En deze woordvoerder geeft ook toe dat hij Paris niet goed heeft geïnformeerd (vandaar dat Elliott nu ook ontslagen is..). Helaas geloofde de rechtbank de verhalen van Paris en Mintz niet en veroordeelde de erfgename (haha…).

Paris: klaar om de bak in te gaan!

Of Paris ook daadwerkelijk anderhalve maand moet brommen, is nog niet bekend. Mevrouw gaat natuurlijk in hoger beroep, maar het ziet ernaar uit dat al die miljoenen centjes die La Hilton heeft, geen enkele invloed heeft op het definitieve besluit. Ik zou zeggen: sluit haar maar op. Kan ze meteen van die roze wolk afkomen!

Vind jij dat een straf van 45 dagen terecht is voor Paris Hilton?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top