Fashion

Het interactieve magazine Paars! nu online

Het interactieve magazine Paars! van Hi! Is nu online. Het blad dat volstaat met fashion, celebrities, filmpjes en natuurlijk veel mobile news. En het allerleukste: Celebscene heeft er een bijdrage aan geleverd.

Samen met grote zus Fashionscene en grote broer Partyscene hebben we een paar superleuke pagina’s gemaakt. En heel belangrijk: het magazine is helemaal gratis!

 

Wat staat er allemaal in deze Paars! Wat dacht je van een mobiel interview met Di-rect, Van Velzen en dj Chuckie? Wil je weten wat voor topfilms we de komende maanden in de bioscopen kunnen verwachten, dan zit je helemaal goed. Of ben je meer van de mode? Paars! geeft je een kijkje achter de schermen bij ex Hollands Next Topmodel-deelneemster Daisy. Verder kun je lezen waarin je absoluut gezien moet worden deze zomer. En heel belangrijk: waar je gezellig uit kunt gaan.

Paars! nu online

Kortom: Paars! is een blad boordevol nieuws en superinteractief. Klik met je muis op een pagina en je weet niet wat je overkomt. Bekijk filmpjes, stuur zelf een filmpje in en start een interview op een mobiel. En erg grappig: Paars! is het enige online magazine met een dag- en nachtcover (was dat dan??? Check het zelf en je komt erachter).

Benieuwd? Check dan www.paarsmagazine.nl.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top