Fashion

Madonna bezoekt weeshuis in Malawi

We weten allemaal dat Madonna een jongetje heeft geadopteerd uit Malawi. Deze week bezocht de popdiva het huis samen met dochter Lourdes en adoptiezoontje David Banda.

Het opvangcentrum Home of Hope werd deze week verblijdt met een bezoekje van Madonna herself. En mevrouw had versterking meegenomen: 9-jarig dochtertje Lourdes en haar 1-jarige broertje mochten mee. Bij aankomst werd het gezin Richie toegejuicht door Malawische kindjes.

Helaas konden Guy en Rocco niet mee Maddy samen met dochter Lourdes

Maddy zou zichzelf niet zijn als ze alle weeskindjes in het nieuw zou steken. De enthousiaste weesjes kregen allemaal nieuwe uniformen. Daarnaast werden de wegen in het dorp geëffend en werden er ook nog eens bloemen gepland.

De popdiva is in Malawi om haar liefdadigheidsprojecten te bezoeken. De zangeres komt onder meer kijken naar de bouw van een medisch centrum (‘Raising Malawi’) voor kinderen. Het centrum wordt deze maandag geopend. Of Maddy daar aanwezig zou zijn, is niet bekend. Geruchten dat de zangeres in Malawi is om nog een kindje te adopteren, worden hevig ontkend.

De popdiva samen met Lourdes en David Madonna in Malawi

In ieder geval doet Madonna weer goed werk. You go Madonna!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top