Fashion

Baas B heeft liefdesverdriet

De relatie van Bart Zeilstra, alias Baas B, is over en uit. En hier is de Nederlandse rapper helemaal niet blij mee. Hij loopt al sinds de breuk met een gebroken hart rond.

“Het is nog erg vers en doet nog pijn,” aldus Baas B. "Ik denk dat elkaar de ruimte gunnen beter werkt in dit geval. We zien wel hoe het loopt." De rapper is in zijn leven maar een keer verliefd geweest en nu heeft hij zijn relatie met zijn ‘grote liefde’ verbroken. De kans dat het nog goed komt tussen de voormalige tortelduifjes, is volgens de rapper erg klein. Het is niet bekend wat de reden van de breuk is.

Volgens collega Lange Frans staat het leven van Bart geheel in het teken van het eeuwige zoeken naar de perfecte vrouw. Frans: “Ik heb hem al honderd keer verteld: 'Gozer, die bestaat helemaal niet', maar in zijn hoofd zit het vastgeroeste beeld van een supervrouw." Waar die vrouw volgens Baas B aan moet voldoen? Frans zegt dat Bart een vriendin wil hebben, die een vrouw op straat is en een hoer in bed (dat is duidelijk). Daarnaast moet deze erg slim zijn en niet zeuren (dat is onmogelijk bij vrouwen!). Een veeleisend mannetje, die Bart. Maar als je eenmaal zijn vriendin bent, dan kun je wel zelfgeschreven liedjes speciaal aan jou gericht, verwachten. Helaas voor de fans, worden deze niet uitgebracht, want sommige dingen moet je volgens Baas B bewaren voor de slaapkamer. Dat belooft wat.

Arme Baas B....

Zijn er nog vrijgezellen hier op Celebscene?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top