Fashion

Tom Hanks tekent voor volgende Dan Brown-film

Ook al zo’n fan van de boeken van Dan Brown? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het ‘Bernini Mysterie’, de voorloper van ‘De Da Vinci Code’ krijgt een bioscoopfilm.

Tom Hanks speelde al eerder in de verfilmde versie van ‘De Da Vinci Code’ en ook nu heeft de acteur getekend voor de voorloper ervan: ‘Angels & Demons’ (de Engelse naam van het boek). Een aantal castingagenten is nu al op pad om de beste acteurs en actrices te 'ronselen' voor de bijrollen. Er gaan zelfs geruchten dat Gisele Bündchen Hanks gaat vergezellen in de film.

Tom Hanks in 'De Da Vinci Code' Tom Hanks in 'De Da Vinci Code'

‘Het Bernini Mysterie’ is een superspannende thriller waarin het geheime genootschap de ‘Illuminatie’ een aanslag wil plegen op Vaticaanstad en de pauskandidaten één voor één wil vermoorden. Aan de hand van verborgen boodschappen in schilderijen en kunstwerken laat de vijand weten waar de volgende misdaad gepleegd wordt. Robert Langdon wordt ingezet om dit mysterie op te lossen.

Ik hoop dat ‘Angels & Demons’ beter wordt dan de verfilmde versie van ‘De Da Vinci Code’. Die vond ik echt tegenvallen. Voor degenen die ‘Het Bernini Mysterie’ nog niet hebben gelezen: het is een aanrader! Nog nooit was een boek zo spannend (zelfs Harry Potter niet).

'Het Bernini Mysterie': een aanrader Tom Hanks in 'De Da Vinci Code'

Ook ‘Het Bernini Mysterie’ gelezen?

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top