Fashion

Da Vinci voor Gisele?

Modellen die zich nu om turnen tot actrice zullen zo lang als ik leef geen Oscarnominatie krijgen. Ik ben niet helderziend wanneer ik dit beweer, feit blijft dat modellen best een leuk plaatje kunnen maken op het witte doek maar écht goed acteren!? Volgens mij niet… Een enkele uitzondering daargelaten natuurlijk.

Cindy Crawford, Mila Jovovich, Claudia Schiffer, Tyra Banks, Amber Valletta; allemaal topmodellen die de overstap naar de filmset maakten en niet met heel veel succes. Typiscche gevalletjes van A-model maar B-actrice. Eerlijk is eerlijk, onze eigen Famke Janssen heeft natuurlijk in het filmcircuit wel goed gepresteerd en Kim Basinger heeft het ook niet onverdienstelijk gedaan. Maar wat kunnen we bijvoorbeeld van Lily Cole verwachten in Marilyn Manson's film  Phantamagoria of de remake van St. Trinian's, met sterren als Rupert Everett en Colin Firth?! En wat te denken van het laatste gerucht over Gisele Bundchen, die Tom Hanks zou gaan vergezellen bij de sequel van The Da Vinci Code?

Het Braziliaanse supermodel had een klein rolletje in fashion film The Devil Wears Prada en maakte in 2004 haar opwachting in Taxi met Queen Latifah. Nu zou Gisele dus gecast zijn voor Angels & Demons, het vervolg van de verfilming van Dan Brown’s giga bestseller… Zou Tommy Hanks soms de crew hebben mogen samenstellen!? En rara wat zou zijn selectiecriterium zijn geweest!?

Gisele Bündchen in The Devil Wears Prada

Gisele Bundchen als actrice; top of flop? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top