Fashion

Webshoptip: Bestsellershop.com

De Deense modeketen Bestseller is inmiddels een begrip geworden in Nederland. Onder andere Labels als Vero Moda, ONLY, Pieces, VILA vallen onder dit fashionconcern. Naast de winkels die je door heel Nederland vindt kan je ook online Bestseller fijns naar huis klikken in de webshop.

only

Het jonge bedrijf verkoopt haar verschillende labels allemaal in de webshop. Alleen de Mamalicious lijn voor de mama's to be is nog niet online verkrijgbaar. Vul je mandje met de negen verschillende labels en afrekenen kan in één keer.

Niet struinen voor dat ene armbandje bij Pieces en nog net voor sluitingstijd langs die Vero Moda rennen voor een nieuwe party top maar alles in één webshop inslaan, ideaal!

veromoda

De items van negen merken reken je allemaal af bij één kassa. Voor € 7,95 wordt jouw bestelling richting jouw kledingkast verstuurd. Betalen kan helaas alleen met een creditcard. De verschillende labels variëren allemaal van feel en assortiment. De Vila girl is bijvoorbeeld vrouwelijk en naturel, houdt van avontuur en laat graag zien we ze is doormiddel van haar stijl en de ONLY girl is naast een denimlover, flirty en uitdagend. Het gemeenschappelijke Bestseller element is de betaalbaarheid in combinatie met on-trend fashion.

Het aanbod is natuurlijk nogal overweldigend dus wij helpen je een handje door onze favoriete items op een rij te zetten.

Fashionscene Favourites

vila kabeltrui

Links: Juna x sl top € 34,95 Rechts: ONLY Cable o-neck knit pullover € 26,95

tubepleatskirt

Links: Pieces electra tube scarf € 12,95 Rechts: Vero Moda NFS must-have trend skirt € 16,95

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top