Fashion

Get naked

Wat zou jij als man zijnde doen als er een kunstenaar ongevraagd naaktschilderijen van je liefje maakt? En deze ook nog eens publiceert. Je zou waarschijnlijk not amused zijn. Zo reageerde Guy Ritchie ook.

De Britse kunstenaar Peter Howson maakt om de haverklap fictieve naaktschilderijen (hoezo obsessed?) van Madonna en daar is de man van Maddy, Guy, helemaal niet blij mee. De kunstenaar schildert de popdiva namelijk altijd in expleciete houdingen. Zo was de zangeres al eens naakt hurkend op een kerkhof te bewonderen. Op het schilderij dat Peter nu heeft gemaakt, staat een zwaar gespierde Madonna liggend op een bed, terwijl Guy haar dijbeen streelt. Of Richie ook naakt op het schilderij te bewonderen is, is niet bekend.

Zo ziet Guy zijn liefje het liefst: in de Evita-stijl

Guy Ritchie kan het niet waarderen dat de kunstenaar zijn vrouw steeds in de meest rare houdingen naakt schildert. Op alle eerder gemaakte schilderijen reageerde de filmmaker vooral furieus. Wat Madonna daar allemaal van vindt? Zij vindt het helemaal niet erg. Zij heeft namelijk al vier naaktportretten van de kunstenaar in haar bezit.

Dus Guy, waar maak je je ook druk om...

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top