Fashion

Joss Stone treedt op voor Diana

Zangeres Joss Stone is aan het lijstje toegevoegd van artiesten die optreden tijdens het herdenkingsconcert van prinses Diana.

Joss Stone voelt zich erg vereerd en laat weten dat ze een erg spirituele band met de prinses voelt. "Ik wil haar een keer spreken en dat gaat ook gebeuren, dat voel ik," zegt Joss. 

Andere artiesten die optreden zijn Kanye West, Duran Duran, Bryan Ferry en Pharrell Williams. Ook Elton John is van de partij. Hij gaat, meer dan logisch, het nummer ‘Candle in the Wind’ zingen. Dit zong hij ook tijdens de begrafenis van Diana. Daarnaast geeft het nationale ballet een optreden en brengt musicalproducent Andrew Lloyd Webber een medley van liedjes uit.

Joss voelt een spirituele band met Diana

De opbrengsten van het concert gaan regelrecht naar het goede doel. Een daarvan is Stichting Sentebale, een stichting opgezet door prins Harry die dakloze kinderen in Lesotho helpt. Een goed initiatief dus. Prins William is blij met de herdenking: “"We willen onze moeder op een leuke manier eren en herdenken. We wilden dat het concert een energieke show zou worden, zoals ze het zelf gewild zou hebben." En dat zal het zeker worden!

Het concert vindt plaats in het Wembleystadion op 1 juli.

Deel dit artikel
Back to top