Fashion

"Meghan Markle's verlovingsring is gemaakt met zeer bijzondere diamanten..."

Na weken van speculaties, de geruchtenmolen draaide zoveel overuren dat de Kardashians bijna jaloers werden, is het hoge woord eruit. Zojuist heeft Kensington Palace bekendgemaakt dat Meghan Markle en Prins Harry verloofd zijn. 

Harry zou Meghan tijdens hun reis door Afrika ten huwelijk hebben gevraagd en de actrice een zelfontworpen ring hebben gegeven met daarin diamanten die van zijn moeder waren. De stenen zijn afkomstig uit een broche die ooit van Diana was volgens een bron die het verhaal doet aan US Weekly.

Vanmiddag is een officieel fotomoment vanwege de verloving. De bijzondere ring kunnen we dan vast en zeker bewonderen! De bruiloft vindt plaats in het voorjaar van 2018. De grote vraag is nu wat Meghan zal dragen tijdens het feest.

UPDATE: het fotomoment heeft zojuist plaatsgevonden en dit is de ring! De middelste steen van de ring komt uit Botswana en de buitenste twee waren vroeger van zijn moeder. De prins heeft Meghan niet ten huwelijk gevraagd tijdens hun reis in Afrika maar in Londen.

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top