Fashion

Domme Brit

Britney Spears mag zichzelf sinds vrijdag domste Amerikaan van het jaar noemen.

De competitie was groot maar uiteindelijk is onze popdiva Britney Spears als eerste geëindigd in de “domste Amerikaan van het jaar’’ wedstrijd.

Het was een nek-aan-nek race tussen Brit en de steenrijke erfgename Paris Hilton. Maar Spears won en Paris moet genoegen nemen met een goede tweede plaats. Op de derde plaats eindigde Michael Jackson, dit moet een grote teleurstelling zijn geweest aangezien hij vorig jaar nog de gouden plak mee naar huis kon nemen. Op de vierde plek staat de meest machtige man van de wereld president George W. Bush.

Ook O.J. Simpson, vice-president Dick Cheney, acteur Mel Gibson, astronaut Lisa Nowak, voormalig politicus Mark Foley en Seinfeld-comediant Michael Richards stonden volgens het publiek achteraan toen de hersencellen uitgedeeld werden.

Arme Brit dit kan er nog wel eventjes bij. Kom je net uit de kliniek omdat je, je ergste zorgen verwerkt hebt kun je direct weer een retourtje terug kopen. Ik hoop dat Brit na deze aankondiging de tondeuse met rust kan laten. Succes!

Britney in betere tijden

(Marieke)

Deel dit artikel
Back to top