Fashion

Prison Break nieuws

Ook al zo verslaafd aan de hitserie ‘Prison Break’? Nou, ik wel! En ik heb goed nieuws voor degenen die ook al zo verslaafd zijn. De makers van de serie hebben besloten om te beginnen met een derde seizoen.

‘Prison Break’ krijgt een derde seizoen en daar ben ik als fan erg blij mee. Waar het vervolg precies over gaat, wordt nog geheim gehouden. Maar de makers hebben wel alvast een tipje van de sluier gegeven. Het derde seizoen gaat terug naar de oorsprong van de serie. Alles is mogelijk in dit vervolg. “Het kan best zijn dat Lincoln of Michael sterft,” aldus Paul Scheuring, bedenker van de serie. Pardon?

Scène uit Prison Break: Michael samen met Sucre Michael heeft de hele plattegrond van de gevangenis op zijn lijf getatoeëerd

Een klein nadeel aan dit grote nieuws: nu kunnen we nóg langer wachten op de ontknoping. En daar kan ik als PS-verslaafde echt niet tegen! Groot voordeel: we kunnen nu wel nóg langer genieten van de twee leuke broers.

In Amerika is het tweede seizoen net geëindigd. Het vervolg wordt daar in augustus uitgezonden. In Nederland kunnen we vanaf april weer lekker elke donderdagavond op de buis hangen voor het tweede seizoen van ‘Prison Break’.

Voor degenen die de serie nog nooit hebben gezien:

De hitserie gaat over de broers Lincoln en Michael die beiden in de gevangenis belanden. De jongste van de twee heeft voor zijn intrek een ontsnappingsplan bedacht. En deze is erg geslaagd. Samen met nog een paar andere gevangenen, ontsnappen ze, met de FBI op hun hielen. ‘Prison Break’ is een topserie, omdat er ook veel complotten in voorkomen. Want wat blijkt nou? Lincoln is ten onrechte veroordeeld voor de doodstraf en Michael doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen. Maar zou hem dat ooit lukken met zoveel mensen om hen heen die ze graag dood willen hebben?

De cast

Vanaf april kun je weer volop genieten van het tweede seizoen van Prison Break.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top