Fashion

Gossip Girl Lovers opgelet! Deze nieuwe serie is waar je op hebt gewacht!

Of het nou ging om de VIP tickets voor polo wedstrijden in the Hamptons, het kunnen maken van five-way belletjes in een limousine met een klapmobieltje of het eindeloos kunnen gebruiken van papa’s credit card om te kunnen shoppen, er was eigenlijk niets uit de levens van Serena van der Woodsen en Blair Waldorf van Gossip Girl wat we niet wilde hebben.

En dat maakte dat Gossip Girl zo’n grote favoriet is van ongeveer ieder meisje. We konden even ontsnappen uit onze eigen realiteit en stapte in de bizarre, fashionable wereld van Blair, Serena en de Upper East Side. Toen het laatste seizoen van Gossip Girl in 2013 afgelopen was, wisten we dan ook niet echt wat we moesten doen, naast het steeds maar opnieuw kijken van de Amerikaanse serie totdat we van voor naar achter konden mee praten. Als je je hierin herkent, hebben we heel, heel goed nieuws.

via GIPHY

HBO heeft aangekondigd dat ze met een nieuwe, teenage school-based dramaserie komen en als het zo goed gaat zijn als dat het klinkt, hebben we misschien wel een serie te pakken die even better is dan Gossip Girl. HBO heeft de rechten overgekocht van roman ‘Prep’, geschreven door auteur Curtis Sittenfield, die het verhaal volgt van een meisje uit het midwesten die op een Engelse kostschool zit.

via GIPHY

Het televisiedrama zal geschreven en geproduceerd worden door Colleen Mcguinnes, die ook schreef voor 30 Rock, en Game of Thrones’ uitvoerend producent, Carolyn Strauss. We kunnen dus opnieuw een hilarische en gevatte serie verwachten, met een scheutje onvoorspelbaarheid en wat oorlog, zij het met een stuk minder bloed en wat meer plaid. Hoe cool klinkt dit? Wij kunnen niet wachten tot we de serie kunnen gaan bekijken en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom ‘Prep’!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top