Beauty

Update! De eerste trailer van Gossip Girl's vervanger Dynasty is er en wij kunnen niet wachten

Aaah! Toen we hoorden dat ons door Gossip Girl lege hartje weer gevuld werd door een nieuwe, vergelijkbare serie kon ons geluk niet op en toen bleek dat het ging om een reboot van de serie Dynasty maakte ons hart al helemaal een sprongetje. Dit moet geweldig worden.

We zijn al een tijdje lekker gemaakt door kleine sneak peeks van de serie, maar veel meer dan wat afbeeldingen kregen we niet. En nu is daar de allereerste trailer. En die duurt niet een schamel half minuutje, nee, we mogen meer dan vier minuten genieten van wat er komen gaat. We kunnen niet wachten.

In de trailer wordt het verhaal van de serie al redelijk duidelijk gemaakt en het lijkt erop dat we een serie kunnen verwachten vol drama, mode, liefde en geld. Echt heel erg Gossip Girl dus. Ook zien we in de trailer al bekende gezichten als Nathalie Kelley, Elizabeth Gillies en Alan Dale voorbij komen. De vier minuutjes van geluk beloven al veel goeds. En het allermooiste? We hoeven niet eens een half jaar te wachten op de eerste aflevering, want vanaf deze herfst wordt de serie uitgezonden. So excited!

Beeld thumb: Youtube

Deel dit artikel
Back to top