Fashion

Kate en Pete gaan samenwonen

De ene keer is het uit, de andere keer is het weer aan. Dan hebben ze weer slaande ruzie en dan worden ze weer zoenend en innig omhelzend gespot. Pete en Kate: twee gevallen apart.

 

De twee ‘lovebirds’ kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar. En nu hebben de twee besloten om samen te gaan hokken in Belsize Park in Londen. Het nieuwe stulpje kost maar liefst 7,3 miljoen euro, heeft vijf slaapkamers en is in Georgische stijl gebouwd. Kate en Pete zijn door het dolle heen en kunnen niet meer wachten om samen onder één dak te wonen.

Kate en Pete: niet vies van een beetje drugs... Gwyneth en Chris: het ideale stel

Goed nieuws voor de Moss en Doherty, maar slecht nieuws voor Gwyneth Paltrow en Chris Martin. Het stel, die een voorkeur heeft voor vegatarisch eten, biologisch zeep en zich zelden in het nachtleven bevindt, krijgen een stel buren erbij die compleet het tegenovergestelde zijn. Kate en Pete, niet vies van een beetje cocaïne, een drankje en een sigaretje hier en daar en vaak losgaan in het nachtleven, komen op een steenworp afstand van Gwyneth en Chris te wonen. Als dat maar goed gaat. Maar aan de andere kant: opposites attract! En het dochtertje van Kate kan mooi spelen met Apple, het dochtertje van Chris en Gwyneth.

Kortom: dat kan nog een gezellige boel worden. Wij houden alle gossipverhalen voor je in de gaten!

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top