Fashion

Jennifer wordt Aretha Franklin?!?

Er komt een film aan over het leven van souldiva Aretha Franklin. En niemand minder dan zondagskind Jennifer Hudson gaat misschien Aretha spelen.

Het gaat goed met de Amerikaanse zangeres slash actrice. De ex-Idols ster kreeg vorige maand nog een Oscar en een Golden Globe voor haar rol in Dreamgirls. Nu is Jennifer ook nog eens gevraagd om te spelen in de autobiografische film over het leven van Aretha Franklin. En daar moet ze erg vereerd om zijn, want niemand minder dan Aretha Franklin wil dat Jennifer haar gaat spelen.

Souldiva Franklin, die ook wel de ‘Queen of Pop’ wordt genoemd wil dat drie actrices haar spelen in de film, elk op een andere leeftijd. En Jennifer Hudson is daar mogelijk één van. Het is nog niet definitief besloten, dus het is nog even gissen.

Jennifer Hudson werd bekend door haar deelname aan American Idol 2004. Ze werd door het publiek eruit gestemd, maar dat ging gelukkig niet ten koste van haar carrière. Zo schitterde ze al in de film Dreamgirls. Het gaat dus helemaal goedkomen met deze rising star!

(Elisah)

Zo sta je nog te zingen tijdens American Idol.... ...en zo word je ineens overladen met filmprijzen!

Deel dit artikel
Back to top