Fashion

Verslavende vakantie

We zijn weer eens actief op onderzoek uitgegaan. Hier zijn de foto’s van Britney’s afkickkliniek. Nou ja, kliniek. Meer een droombestemming…

Promises, oftewel Beloftes.

De kliniek heet Promises oftewel Beloftes. En die maken ze, daar in Malibu, Californië, helemaal waar. De behandeling tegen welke vorm van verslaving dan ook heeft een slagingskans van maar liefst 80 procent. Daarnaast is het luxe, luxe en luxe wat de klok slaat. Ze hebben bijvoorbeeld drie sterrenchefs, die de heerlijkste gerechten bereiden. Je kunt er massages krijgen, je kunt de hele dag pootje baden in een gigantisch zwembad, kortom: de verwende Britney zal het daar aan niets ontbreken.

Het zwembad is een verslaving op zich.

Britney kan nog steeds lachen.

Overigens zijn de bijgaande foto’s van Brit gemaakt toen ze de kliniek mocht verlaten om naar een AA-bijeenkomst te gaan (Anti Alcohol). Zo te zien gaat het niet zo verkeerd met haar. Ze kan er in ieder geval om lachen. Wat wel een beetje zorgelijk is, zijn de ‘illustraties’ op haar handen. Heeft ze dat zelf gedaan of laten doen? Als ze het heeft laten doen, verdiend de artiest in kwestie een schop met het voetje…(MB)

Maar dit vinden we wat minder.

Deel dit artikel
Back to top