Fashion

Nieuwe neus en meteen ruzie

Jennifer Aniston heeft een nieuwe neus. We hebben de foto’s voor en na en ook een stukje geneuzel in huize Pitt/Jolie…

Voor en na

Het klinkt zo raar: Jennifer Aniston heeft een nieuwe neus. Als je zoiets hoort, wil je meteen weten wat ze met haar oude neus heeft gedaan. Maar zonder gekheid: hier zie je de foto’s.

Bij het woordje ‘before’ zie je Jennifer in de ‘oude staat’ en daaronder zie je twee plaatjes van Jennifer met haar splinternieuwe neus. Echt veel verschil zie je niet. Maar de verfraaiende ingreep, diende tenslotte ook een medisch doel (Jennifer had last van haar reukorgaan).

De operatie werd uitgevoerd door Dr. Raj Kanodia (Raj wie?), die ook de plastisch chirurg is die verantwoordelijk was voor de neuzen van Ashley Simpson en Cameron Diaz.

En dan nu tijd voor wat roddel en achterklap. Het schijnt dat Jennifer’s ex, je weet wel, de fijne Brad Pitt, enorme ruzie heeft gehad met zijn dame. Angelina Jolie kwam de woonkamer binnen in huize Pitt/Jolie en zag dat Brad het internet aan het afstruinen was op zoek naar foto’s van Jennifer’s nose job. Ik weet het niet, maar een boze Angelina lijkt me geen pretje…(MB)

Brad en Angilina voordat het servies eraan ging

Deel dit artikel
Back to top