Fashion

“Alles is nep behalve mijn wangen”

Ze is één van de meest gevierde modellen op de wereld en de beauty industrie roemt haar regelmatig om haar looks. De onthulling van het model zelf komt dan ook als een behoorlijk shock. Is er dan niets meer echt?

Chrissy Teigen sprak met een aantal beauty editors tijdens de presentatie van haar eigen make-up palette en deed tijdens het gesprek een shockerende onthulling. “Everything about me is fake, except my cheeks”. Daarna wees ze naar haar lippen, neus en voorhoofd terwijl ze riep: “Fake, fake, fake.”

 

Celebrating Stevie at last night's Art of Elysium event! 💇🏽 @jenatkinhair 💃🏻 @monicarosestyle 💋 @1maryphillips

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

De vrouw van John Legend, die er bekend om staat geen blad voor haar mond te nemen, deed de onthulling terwijl ze belaagd werd met complimentjes over haar wangen. Waarvan Chrissy overigens blijft volhouden dat die compleet van haarzelf zijn en dat er absoluut geen implantaten aan te pas zijn gekomen.

Het bleef niet alleen bij de ingrepen in haar gezicht. “I had my armpit sucked out, which was one of the best things. It’s a big secret, but I don’t care. It was nine years ago or so’. Dankzij deze liposuctie behandeling heeft Chrissy nu armen die vijf centimeter langer zijn. Hoewel ze zich zelfverzekerder voelde dankzij de behandeling noemt Chrissy ook het domste wat ze heeft gedaan. “The dumbest, but I like it, whatever. I have no regrets, honestly.’

 

Last day. My love.

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Natuurlijk is het niet shockerend dat een celebrity zoveel aan haar gezicht heeft laten doen. Wat opvallend is, is dat Chrissy er zo openlijk over is. De meest modellen, actrices en beroemdheden houden hun procedures en ingrepen angstvallig stil. Het is wel een beetje deprimerend Chrissy Teigen met haar natuurlijk schoonheid in Hollywood niet ging reden en zich geroepen voelde bij de plastisch chirurg aan te kloppen.

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top