Fashion

Dankzij deze tips ziet Jennifer Anston er op haar 48ste nog steeds uit als een 32-jarige

Jennifer Aniston mag dan wel 48 jaar oud zijn, zo ziet ze er niet uit. De Amerikaanse schone heeft nog steeds een lichaam om u tegen te zeggen en loopt nog altijd rond met een stralend en strak gelaat. Hoe het kan dat de Friends-ster er twintig jaar jonger uitziet dan ze daadwerkelijk is, heeft de blondine te danken aan de volgende tips.

Ze geeft haar cheat meals een twist
Jennifer is verzot op pasta. De actrice nuttigt deze overheerlijke maaltijd het liefst iedere dag, maar voor de lijn is dat niet zo verstandig. Jennifer verwent zichzelf daarom maar wat graag met een groentelasagne. “You have zucchini, eggplant that acts as a pasta, and you layer it with different cheese and put it in the oven”, vertelde de actrice aan E News.

Haar ontbijt is rijk aan goede vetten en proteïne
Er zijn drie ochtend maaltjes waar Jennifer altijd tussen kiest. Het eerste ontbijt bestaat uit een smoothie die ze maakt van bananen, kersen, proteïne poeder, cacao en amandelmelk. Op andere dagen kiest ze graag voor gebakken eieren op toast met avocado en als derde optie gaat ze graag voor havermout met opgeklopte eiwitten voor een extra proteïne boost.

Ze heeft het gehele jaar door een gebalanceerd dieet
“I don’t let eating habits get out of control where I need a reset button”, vertelt de 48-jarige aan Yahoo! Food. Hoewel het ons niet altijd lukt om de snacktrek te stillen, laat Jennifer het wel heel makkelijk klinken. “Eat as much organic fruit and vegetables as you can, keep sugar intake low, drink tons of water and get good sleep.”

Maar haar maaltijden zijn alles behalve saai
“Justin and I both love to tinker in the kitchen.” Hoewel ze haar lunch zelf omschrijft als basis (salade en een vorm van proteïne),  vinden wij het juist het tegenovergestelde. Haar lievelingssalade bestaat uit bulger met feta en kikkererwten.

Jennifer is een goed voorbereide vrouw
Gezond eten kan erbij inschieten wanneer je erg druk bent. Om te voorkomen dat ze onnodig ongezond eet, zorgt de blondine ervoor dat er altijd eten in haar koelkast staat dat klaar is om te eten. “I always have cut raw vegetables in a tupperware container.” Ook heeft ze altijd een voorraad aan gekookte eieren en pulled chicken in haar koelkast liggen. Als snack eet ze graag bevroren rode druiven.

Ze heeft een uiteenlopende work-out routine
Volgens Jennifer is variëteit de sleutel achter haar lichaam. De beauty volgt fanatiek spinning lessen en is fan van de circuit training.  Deze bestaat uit 15 minuten squads, 15 minuten op de crosstrainer, 15 minuten spinning en 15 minuten hardlopen.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top