Fashion

Paris draait de bak in?!?

Ja, rijkeluiskindjes hebben ook niet een perfect leventje. Zo ook Paris Hilton. Voor de tweede keer dit jaar is ze aangehouden in haar auto. En nu hangt Paris misschien een gevangenisstraf van drie maanden boven het hoofd.

 

In januari van dit jaar werd La Hilton aangehouden wegens rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag. Het rijbewijs van Paris werd toen meteen ingetrokken. Toch kroop de erfgename deze maand weer achter het stuur, met alle gevolgen van dien. Ze werd nogmaals aangehouden. Dit keer omdat ze zonder lichten te hard de rijbaan opreed en niet in het bezit was van het roze papiertje.

De woordvoerder van Hilton zegt dat Paris en hij niets afwisten van het ingetrokken rijbewijs. Ook had Paris geen flauw benul dat de koplampen uitstonden, omdat ze ‘net van een felverlichte parkeerplaats kwam’. Ondanks de uitspraken van Paris dat ze van niets afwist, hangt haar toch een straf boven het hoofd van drie maanden cel. Vorige maand werd ook al bekend dat bestfriend Nicole Richie een gevangenisstraf van maximaal een jaar kan krijgen. Ook wegens rijden onder invloed en roekeloos rijgedrag.

Laten we hopen voor de rich kids dat áls ze veroordeeld worden, gezellig een celletje kunnen delen. Kunnen Paris en Nicole deze mooi roze verven, met bont bekleden en de wc met Swarovski-steentjes versieren…..Ik zie de productiebedrijven al in de rij staan voor de reallife soap 'The Simple Life in Jail'!

(Elisah)

Paris is niet zo onschuldig als ze lijkt....

Deel dit artikel
Back to top