Fashion

Blogger aangeklaagd door Jennifer Aniston

Tja, dat krijg je als je naaktfoto’s van celebrities ongevraagd op je site zet. Dan komt de ster in spé daar natuurlijk achter en voor je het weet heb je een rechtzaak aan je broek.

Dat overkwam societyblogger Perez Hilton. De meest gevreesde blogger voor de celebs, maar de meest geliefde persoon bij entertainmentliefhebbers. Hij staat namelijk bekend om zijn scoops, foto’s en videofilmpjes van sterren in pijnlijke situaties. Op zijn site had hij op illegale wijze topless plaatjes van Jenny opgezocht, gekopieerd en op zijn site gezet. En dat mag natuurlijk niet. De foto’s zijn gemaakt tijdens de opnamen van ‘The Break Up’. De eerste film in haar carrière waarin Jennifer naakt te zien is.

De advocaat van Perez zegt dat meneer niets verkeerds heeft gedaan en het recht heeft de foto’s te gebruiken als satire. Hilton is ervan overtuigd dat Aniston hem door middel van deze aanklacht wil tegenwerken. Perez zet namelijk wel vaker foto’s van de actrice op zijn site.

Het is niet de eerste keer dat hij wordt aangeklaagd. Vorig jaar werd hij voor maar liefst zes miljoen euro aangeklaagd door een fotoagentschap die meende dat Perez foto’s van hen plaatste zonder daarvoor te betalen. De zaak moet nog voorkomen.

(Elisah)

Jenny liet eerst niet alles zien. Nu wel!

Deel dit artikel
Back to top