Fashion

Kevin wil volledige voogdij

Britney is de laatste tijd zo vaak in het nieuws, dat je zowat haar ex-hubby Kevin zou vergeten. K-Fed heeft zich de afgelopen weken erg rustig gehouden. Maar hij komt keihard terug. Hij eist namelijk de volledige voogdij over Sean Preston en Jayden James.

Wat moeten twee kleine jochies nou met een moeder die zich eerst kaalscheert en vervolgens tot twee keer toe laat opnemen in een afkickkliniek. En deze ook nog eens tot twee keer toe na nog niet eens een dag verlaat. Kevin zag zelf ook in dat het zo niet langer kon en stapte naar de rechter. Hij gaf aan zich zorgen te maken over het welzijn van zijn kroost. En mama Britney gedraagt zich tegenover haar kids niet echt als een voorbeeldige moeder. Ingewijden vertellen dat de zangeres erg veel van haar zoontjes houdt, maar dat zij de opvoeding meer over laat aan hun nanny’s. Een babysitter van Britt vertelde aan de pers dat het popidool erg gefrustreerd raakt als Sean en Jayden huilen. Een andere nanny vertelt dat Britney maar tien minuten met het kind knuffelt om vervolgens uit te roepen dat ze er genoeg van heeft en het kind weer teruggeeft aan de oppas. Worlds best mummy? Yeah right! Kevin maakt zich dus terecht zorgen.

De reden waarom Miss Spears compleet is losgeslagen, is waarschijnlijk het overlijden van haar lievelingstante begin dit jaar. Of Brit er snel weer bovenop komt? Wij hopen het. Een kale, afkickende Britney is niet echt een toekomst voor een popidool. Good luck Brit!

(Elisah)

Zo willen we Britney weer zien. Lief en onschuldig...

Deel dit artikel
Back to top