Fashion

Michael Jackson aangeklaagd

Het zit de voormalige King of Pop ook niet echt mee. Want wat overkomt hem nu weer? Michael wordt aangeklaagd, omdat hij een vrouw met hartkwalen uit bed heeft gekukeld.

Het voorval is al meer dan een jaar geleden gebeurd en Jackson is daar al eerder voor aangeklaagd. Zonder succes: hij werd vrijgesproken van de beschuldigingen. Maar de familie van het slachtoffer laat het er niet bij zitten. Ze hebben Wacko Jacko gewoon weer aangeklaagd.

Wat heeft Michael dan gedaan? Volgens de familie van de vrouw, deelde Michael tijdens een spoedbezoek aan een ziekenhuis in Californië de lakens uit. Meneer wilde graag twee bedden voor zichzelf en daar moest de 73-jarige vrouw voor plaatsmaken. De verpleegsters hebben haar toen naar een andere kamer gebracht. Tijdens deze korte rit, kreeg ze een hartaanval. En deze was dodelijk. De familie klaagt Jackson aan voor mishandeling en het opzettelijk toebrengen van emotionele schade.

Volgens het ziekenhuispersoneel is hier niets van waar. De patiënte heeft volgens hen goede zorg gekregen. Ze vinden dat de familie met deze aanklacht publiciteit wil genereren. De familie deed al eerder publiekelijk haar beklag. De woordvoerder van Michael heeft nog geen commentaar gegeven op de aanklacht.

Wij van Celebscene geloven er helemaal niets van. Voor ons is dit weer de zoveelste golddigger die de King of Pop wil kapotmaken. Laat Michael gewoon eens een keertje met rust. Kan hij het helpen dat hij steeds naar het ziekenhuis moet, omdat zijn neus er zowat afvalt!

(Elisah)

Uit de oude doos: Michael met Madonna

Deel dit artikel
Back to top