Fashion

O jawel hoor, volgens oplettende fans is Bey nu aan het bevallen!

Al maanden wordt er flink gespeculeerd over de exacte datum waarop BeyoncĂ© gaat bevallen en vooral de afgelopen dagen waren spannend voor fans. Berichten over dat Bey nu echt in het ziekenhuis gearriveerd zou zijn, vliegen je om de oren en de fans kunnen niet meer wachten.

 

😁đŸ‡ș🇾

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

En nu weet Twitter het zeker: BeyoncĂ© is op dit moment aan het bevallen van haar tweeling. Er is helemaal niets bevestigd en er zijn geen cryptische hints op haar sociale media geplaatst, maar er zijn wel genoeg andere dingen die erop wijzen dat Queen B heel snel haar newborns in de armen kan sluiten.

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Volgens verschillende roddelwebsites staat bijvoorbeeld het beveiligingsteam van BeyoncĂ© en Jay-Z buiten het ziekenhuis te wachten, heeft Bey zich onder een schuilnaam ingeschreven in het ziekenhuis en is de gehele vijfde verdieping afgehuurd zodat de zangeres in alle rust kan bevallen. En de grootste hint? In de trucks van het beveilingsteam zouden twee babystoeltjes zijn geplaatst. 

Of het allemaal waar is weten we niet, maar de hints maken wel veel los in BeyoncĂ© fans op Twitter. Wij weten in ieder geval zeker dat wanneer de tweeling echt geboren is, we een spetterende, dashing announcement te zien krijgen. Voor nu moeten we het even doen met de hilarische en overdreven tweets van BeyoncĂ© fans.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top