Fashion

It-girl Paris Jackson maakt zich enorme zorgen om jongere broertje Blanket

It-girl Paris Jackson, dochter van overleden popicoon Michael Jackson, maakt zich zorgen om haar vijftienjarige broertje Blanket die op zichzelf woont in het huis van oma Katherine.

Nadat de king of pop Michael Jackson plotseling overleed aan een overdosis, liet hij zijn drie kinderen Paris, Prince en Blanket achter. De kinderen werden later opgevangen bij de familie van Michael, bij neef Tito (38) en oma Katherine (86). Alleen blijkt nu dat de vijftienjarige zoon van Michael, Blanket, alleen woont in Calabasas en zus, kersverse it-girl, Paris maakt zich zorgen.

 

New haircut! #michaeljackson #princejackson #parisjackson #blanketjackson #bigijackson

Een bericht gedeeld door ♕Bigi Jackson♕ (@bigijacksondaily) op

Volgens bronnen is oma sinds januari niet meer in haar huis geweest, maar in London met haar oudste dochter Rebbie voor gezondheidsredenen. Volgens TMZ is Paris vooral boos op tante Rebbie, die Katherine probeert weg te houden bij de kinderen.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws. Blanket haalt goede cijfers en weet ondanks al het familie drama het goed te doen op school. Hij heeft zich volgens, grote zus Paris, in de tussentijd kunnen ontwikkelen tot een sociale jongen.

Beeld: Getty 

Deel dit artikel
Back to top