Fashion

Gratis shoppen!?!?

Wie wil dat nou niet: in een winkel rondhuppelen en alles wat je ziet, mag je gratis meenemen. Q-Music maakt dat mogelijk!

Dertig minuten lang door een winkel heenrennen, en aan de kassa het bedrag van maar liefst 0,00 euro betalen. Heerlijk. Deze en volgende week maken luisteraars van het radiostation Q-Music kans op deze bijzondere manier van shoppen. Wat je hoeft te doen?Niet veel, gewoon wat vragen beantwoorden and that’s it.

Q-Music laat tot en met volgende week donderdag elk uur een fragment uit een song, film of game horen. Als je het fragment raadt, dan zit je automatisch in de finale, die vrijdagmiddag 23 februari plaatvindt in een Free Record Shop in Rotterdam. Slechts één winnaar mag alles houden. En voor de luisteraars is het allemaal live mee te maken via de radio.

"Wie wil er nou niet dertig minuten lang alles pakken wat je pakken kan,” vertelt Q-Music DJ Menno Barreveld. “Ik als gamefreak weet het wel! Alle games voor al mijn consoles en natuurlijk nog wat cd’s voor de verzameling, dat zou ik sowieso pakken."

Wil jij ook dertig minuten lang de leukste speelcomputers, cd’s, dvd’s, games, boeken enz enz in je mandje gooien? En dat allemaal gratis? Luister dan naar Q-Music op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel of via de site www.q-music.nl

(Elisah)

Wie wil er nou niet gratis shoppen?     

Deel dit artikel
Back to top