Fashion

Zara heeft online een geheime sale sectie en onze bankrekening begint langzaam leeg te raken

Fashion meisjes werken beter als ze samenwerken en dat betekent doorspelen van geheime shopplekjes en secret linkjes naar de 'special prices' sectie van modeketen Zara. Say what?! Je hoeft nooit meer bang te zijn om de Zara sale te missen, want op deze plek staan alle cheap Zara items.

Waar je in een restaurant een geheim menu kan hebben, heeft Zara dus een geheime voor-altijd-sale plek en het is nog beter dan dat het klinkt. Op de pagina vind je alles, van broeken en blouses tot tassen en schoenen, en dat alles onder €50. De pagina is niet gelijk te vinden, je moet helemaal onderaan zoeken naar het 'special prices' kopje onder 'Dames'. Of je klikt gewoon op deze link.

Zodra je in deze Narnia van de fashion wereld terecht komt, kijk je je ogen uit en de pagina is zeker fijn voor als je jezelf eens even lekker wilt belonen met een mooi Zara item, maar niet teveel geld te besteden hebt. En het blijft Zara, dus je kleding zal er toch net dat ene tikje duurder uit zien als dat het is. Score! Het enige minpuntje is, is dat de meeste items na een tijdje van de pagina zullen verdwijnen, dus twijfel niet te lang. En wil je het in de winkel passen? Zara filialen hebben 'special prices' op de kaartjes staan van de items die ook in de online pagina staan. Happy shopping!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top