Fashion

Busta steekt Brit een hart onder de riem

Feestbeest Britney is na de scheiding van Kevin Federline compleet losgeslagen. Miss Spears is dagelijks (of beter gezegd: nachtelijks) in het uitgaansleven te vinden, terwijl er thuis twee kleine mannetjes op haar wachten. Dat heeft voor veel kritiek gezorgd.

Britney’s gedrag is sinds de scheiding al zo en de pers smult van elk moment. Gelukkig is daar Busta Rhymes die het voor de voormalige Princess op Pop opneemt. "Ik vind Britney sexy (dan heeft hij vast en zeker niet die foto gezien met een onderbroekenloze Britney..), ik ben altijd een fan van haar muziek geweest", vertelt hij. "Als ze ooit een keer een duet met me wil opnemen, hoeft ze alleen maar te bellen."

Een voormalige assistente van de zangeres heeft aan de pers verteld dat ze erg veel van Brit houdt, maar dat ze haar leven weer snel op de rails moet krijgen. Ja, en daar zijn we het bij Celebscene helemaal mee eens. Dus Brit: we hebben genoeg trailer trash, kruizen en dronken koppen gezien. We willen nu weer eens een hit van je horen.

(Elisah)

Busta: "Waarom begrijpt niemand Britney. Waarom! Waarom!!!"

Deel dit artikel
Back to top