Fashion

Mag het een onsje meer zijn?

Na dansen met sterren, koken met sterren, boksen met sterren en schaatsen met sterren is er nu weer een programma met sterren. Namelijk afslanken met sterren.

 

Het nieuwe jaar is weer begonnen. Een jaar vol goede voornemens. En op nummer één staat elk jaar weer het vervelende afslanken. Na een hele maand vol kerstkransjes, oliebollen en kerstdiners is het in januari de hoogste tijd om een paar kilootjes af te vallen. En wees gerust: niet alleen het gewone volk kampt ermee. Bn-ers houden ook wel van een chocolaatje hier en een patatje daar. Ook zij staan in januari weer volop op de trilplaat.

Gelukkig is er het programma ‘De Afslankers’, waar een paar bekende Nederlanders de strijd aangaan met het overtollige vet. Samen met een coach proberen ze binnen drie maanden zoveel mogelijk kilo’s af te vallen. Het programma liet eerder twee families tegen elkaar strijden. Het gezin met het meeste afgevallen kilo’s kon een leuk geldbedrag winnen.

De te dikke deelnemers zijn zangeres Linda Wagemakers, presentator Menno Köhler, zangeres Justine Pelmelay, zanger Mark Dakriet van Replay, de 10-jarige volkszanger Bob Offenberg, zangeres Renee de Haan, Havenzanger Henk Pleket en de 12-jarige Rachel Massing. Die laatste komt uit het gezin Massing, bekend uit ‘Groeten uit de Rimboe’.

Of deze BN-ers werkelijk met maatje 36 het programma verlaten? We zijn benieuwd. In ieder geval zijn ze goed bezig voor het nieuwe jaar. Succes!

De Afvallers met Sterren. Vanaf woensdag 21 februari – 20.30 SBS6

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top