Fashion

Beau zingt

In 'Just The Two Of Us', het muzikale spektakel dat vanaf 11 maart te zien is op Tien, moet ook Beau van Erven Dorens eraan geloven...

Edsilia doet het straks misschien met BeauIn het programma worden niet zangers en niet zangeressen gekoppeld aan vocale profs. In ‘Life & Cooking’ hebben we al kunnen zien en horen wat voor soort duetten daar vervolgens uitrollen. Soms goed, soms matig en soms niet om aan te horen. ‘Just The Two Of Us’ zal worden  gepresenteerd door Gordon en Linda de Mol en uiteraard breekt er ook weer een kijkcijferoorlog uit, want er komt ook een soortgelijk programma op SBS6; op 23 maart gaat op die zender ‘So You Wannabe A Popstar’ van start. Presentatie: Gordon’s maatje Gerard Joling en Nance. Maar afijn, terug naar ‘Just The Two of Us’. Programmadirecteur van Tien, Remko van Westerloo, kijkt alvast uit naar het programma. ‘Het wordt amusement van de bovenste plank met veel humor, show en emotie. Ik kan iedereen nu al verzekeren dat er kandidaten tussen zitten die ons echt versteld zullen doen staan met hun zangkwaliteiten. Bij Tien hebben we er in ieder geval enorm veel zin in.

Vandaag is bekend geworden dat naast Edwin Evers, Sonja Silva, Rick Brandsteder, Berget Lewis en Thomas Berge ook Ruth Jacott, Edsilia Rombley, Xander de Buisonjé en…Beau van Erven Dorens hun medewerking hebben toegezegd. Zou Van Westerloo Beau hebben bedoeld toen hij zei dat er kandidaten tussen zitten die ons versteld zullen doen staan? We zullen zien…(MB)

Beau wordt misschien een karikatuur van zichzelf...

Deel dit artikel
Back to top