Fashion

Geert Hoes gaat zingen

Het gaat goed met Geert Hoes. Hij heeft al bewezen dat hij goed kan schaatsen in Sterren Dansen op het IJs. Maar nu gaat hij ook al zingen in het nieuwe SBS6 programma ‘So You Wanna Be A Popstar’.

Het programma geeft elf BN-ers de kans om uit te groeien tot ware popsterren. Op de weg naar eeuwige roem worden ze begeleid door coaches die hun sporen in de muziekindustrie al ruimschoots verdiend hebben. In de show, die elke vrijdagavond wordt uitgezonden, zingen de sterren niet alleen solo, maar ook in de duetten. En na elk optreden, worden ze gejureerd door een deskundige jury met HenkJan Smits aan het hoofd. Dat wordt smullen!

De kandidaten die meedoen zijn: actrice Fajah Lourens, Zoop-actrice Monique van der Werff, marathonschaatser Eric Hulzebosch, ONM-acteur Sascha Visser, Nelleke van der Krogt, Hilbrand Nawijn, Jochem van Gelder, Viktor Brandt, Tanja Jess en nu dus ook Geert Hoes? Wie de elfde deelnemer wordt, is nog geheim.  

Geert Hoes doet nu nog steeds mee aan Sterren Dansen op het IJs, waar hij grote kans maakt om de trofee te winnen. Of Geert ook daadwerkelijk goed kan zingen, weten we vanaf midden maart.

'So You Wanne Be A Popstar' is vanaf 16 maart te zien op SBS 6. Het programma wordt gepresenteerd door Gerard Joling en Nance.

(Elisah)

Beschikt Geert over meerdere talenten? Beschikt Geert over meerdere talenten?

Deel dit artikel
Back to top