Fashion

HenkJan Smits in de clinch met Fons Westerloo

X-Factor/Idols jurylid HenkJan en RTL-baas Fons hebben mot met elkaar. HenkJan wil namelijk jureren in het SBS-programma ‘So You Wanna Be A Popstar’, maar Fons is daar niet zo blij mee.

 

SBS6 is namelijk de grote concurrent van RTL4 en daar mag HenkJan Smits, als vast jurylid van Idols en X-Factor niet mee samenwerken. In zijn contract staat namelijk dat hij het eerste half jaar na het beëindigen van zijn contract bij RTL4 (HenkJan is overgestapt naar SBS6), geen functie mag vervullen als jurylid. "Ik heb helemaal geen kwade gevoelens jegens Henkjan," aldus Fons. "We willen hem zelfs graag terug in de jury van de volgende Idols. Maar in de jury van een concurrerend muziekprogramma is uitgesloten."

Smits denkt daar heel anders over. ‘So You Wanna Be A Popstar’ is volgens het jurylid heel iets anders dan Idols en X-Factor. “Volgens mij wordt de soep niet zo heet gegeten als die wordt opgediend. Ik neem aan dat Fons en ik er als volwassen mensen uitkomen,” aldus Smits.

Vanaf volgende week vrijdag strijden bij SBS 6 elf BN'ers, onder wie Geert Hoes, Hilbrand Nawijn en Tanja Jess, om een platencontract. Met of zonder HenkJan!

 

(Elisah)

HenkJan moet zijn contract de volgende keer toch iets beter lezen

Deel dit artikel
Back to top