Fashion

Jody in de wolken

Onze Jody Bernal, de ster uit Sterren Dansen op het IJs van vorig seizoen, is verliefd. Hij kreeg tijdens zijn schaatsavontuur de hots voor een andere schaatster.

 

De zanger houdt nog even geheim wie de gelukkige is. "Het is nog zo pril allemaal. We willen rustig de kans krijgen om te zien of het uitgroeit tot meer.” Wel liet hij weten dat ze van Engelse afkomst is. Jody heeft door zijn deelname aan het SBS-programma, goede vriendschappen overgehouden bij de schaatsers van Holiday On Ice. Zijn vriendinnetje heeft hij dan ook achter de schermen leren kennen.

Eerder had Jody Bernal een relatie met Shannah Breukhoven, de dochter van Connie en Hans van Breukhoven. Een paar keer konden we haar nog spotten in het publiek van Sterren Dansen op het IJs. Toen was het allang uit, maar blijkbaar zijn de twee nog goede vrienden gebleven.

We wensen Jody en zijn nieuwe vlam veel geluk in de liefde. Hopelijk over een tijdje op Celebscene de foto’s van het happy couple!

(Elisah)

Zou de nieuwe vlam van Jody zijn voormalige danspartner zijn??? Zou de nieuwe vlam van Jody zijn voormalige danspartner zijn???

Deel dit artikel
Back to top