Fashion

Doortje's Vintage Diary #8

Van top tot teen in het zwart of juist, helemaal van nu, in het nude met een paar pasteltinten in de mix. Als je niet oppast verdwijn je zomaar met je mooie kop en knappe kleding in de meute. Of blend je zonder dat je het wilt helemaal in tussen al het andere modegeruis.

lips

mint

Jezelf dan toch kunnen onderscheiden van de rest. Dat gaat het om, vooral wanneer de modekleuren zoet en zacht zijn. Hoe dit te doen, want volledig afwijken van het moderegime is je op glad ijs begeven. Het zijn de kleine dingen die het doen en die gelden zeker voor deze maanden van pastel. De accessoires mogen best knallen. Neen, beter gezegd: accessoires worden DE eyecatcher.

ring oorbellen

paint

eyeshaduw

Dus een tas in neon-geel, of een reeks diamanten in je oor maar dan wel net met een pop of color. Of een paar torenhoge pumps in een knallend roze. Vind je dit te grote aankopen, maar wil je wel hetzelfde effect bereiken (dus zorgen voor een aandachttrekker), zoek het dan in een goede broche of je lippen in een mooie kleur, passend bij je nagellak. Of nog beter, elke nagel in een andere kleur.

bag

bag

Zo kun je wel even vooruit met je lieve, zachtgekleurde outfit en kun je er toch telkens weer anders uit zien. Probleem van het in de achtergrond verdwijnen opgelost. It’s all in the detail, maak er iets moois van!

Liefs, Doortje Vintage

Deel dit artikel
Back to top