Fashion

Danie Bles: nieuwe projecten

Vanuit haar hotelkamer in Londen bericht Danie over alle spannende nieuwe projecten waar ze mee bezig is. Naast de voorbereidingen van haar huwelijk is Danie namelijk druk met stylingklussen voor nieuwe programma's van Lieke van Lexmond en de aankomende tour van Marco Borsato.

Terwijl ik deze blog schrijf, ben ik op mijn hotelkamer in Londen. Ik ben hier om te shoppen voor mijn huwelijk en mijn klanten. Erg leuk hoor, maar de laatste weken leef ik echt uit mijn koffer. Ik ben naar de fashion weeks van Milaan en Parijs geweest om de nieuwste collecties van mijn favoriete labels te bekijken (Hermes, Louis Vuitton, Pucci, Versace, Armani, Elie Saab, Blumarine) en voor mijn klanten (Sylvie, Charlotte Sophie en Nikkie) allerlei coole nieuwe mode-items gescoord.

j

Enkele highlights uit de nieuwe Emporio Armani collectie...

Tussendoor ben ik druk geweest met allerlei nieuwe projecten. De aankomende tour van Marco Borsato bijvoorbeeld, waarvoor ik niet alleen Marco, maar tevens zijn gehele band zal kleden. Ook heb ik verschillende afspraken met Lieke van Lexmond gehad, die ik de komende tijd voor een aantal nieuwe TV-programma’s zal gaan kleden. Haar zus Jetteke is natuurlijk ook styliste, maar zij heeft net een tweede kindje en is toch minder thuis in de TV-wereld. Ik vind het juist heerlijk om persoonlijkheden te kleden voor TV en met hen een band op te bouwen; dat doe ik - bij wijze van - nog liever dan een shoot voor Vogue.

j

Lieke van Lexmond gaat veel mooie nieuwe programma's presenteren waarvoor ik haar zal kleden..

Hier in Londen ben ik nu om voor mijn huwelijk voor mezelf en mijn moeder te shoppen. Ik heb ook afspraken staan bij Harrods en Topshop waar ik op mijn gemak alle nieuwe collecties kan bekijken. Ik ga hier bovendien nog wat dingen kopen voor Sylvie en Charlotte Sophie. Vooral clutches in knalkleuren en metallictinten, want die zijn in Nederland veel lastiger te krijgen. Vandaag ben ik al even gaan winkelen en hoewel ik helemaal geen schoenen nodig had, heb ik drie paar schoenen voor mezelf geshopt (waaronder een paar knaloranje pumps).

h

In Londen ga ik altijd even langs Harrods

Tussen de bedrijven door ga ik, als ik in Londen ben, ook altijd even langs Strip voor een perfecte harsbeurt. Daar zijn ze hier echt goed in!

h

Strip, voor een perfecte harsbeurt

Na deze Londen-trip is het volgende week (23 maart) alweer tijd voor de lancering van mijn nieuwe ByDanie StyleGuide. We gaan de nieuwste zomereditie in een speciale pop-up store in Amsterdam onthullen… ik kan niet wachten!

In mijn volgende blog meer over de launch party…(hieronder de afbeelding van de uitnodiging)

h

Tot snel!

Liefs,

Danie

Ps. Heb je mijn nieuwste online magazine al gezien? Deze editie staat in het teken van de nieuwe trends voor komend voorjaar.

Deel dit artikel
Back to top