Fashion

Fashiontwins bootiecall @ Tiga Tiga

Op de Prinsengracht 110 zit sinds kort de showroom en offline winkel van accessoire webshop Tiga Tiga. Wij zijn al sinds dag 1 fan want: dit merk maakt snoepjes van schoenen in kleine (34) en ook extra grote maten (44). Beslist geen straf dus om als bigfooted Fashiontwins de nieuwe spring/summer 2011 collectie door te passen, thee te slurpen en alvast onze favorieten te reserveren.

Sexy momma Evelien viel direct voor een stel kniehoge Louboutineske laarzen met hak van 13 cm. Jammergenoeg voor Eef waren de booties al gereserveerd door de GTST cast. Grrr...! Eef2 trekt haar creditcard voor een paar leren mannenboots met gespen (350,-) en hoge suède laarsjes met geblokte zwart-wit hak (180,-). Zooo comfortabel en een tikkeltje Chloé-like.

tiga tiga

Oprichters Tj Walakani en Tamara Epema (zie foto) zijn echte schoenenconnaisseurs. Alle ontwerpen zijn handgemaakt en in beperkte oplage verkrijgbaar. Heb je een ingewikkelde voet of afwijkende schoenmaat, dan kun je bij de dames ook een tailor made paar bestellen. Geen budgetboots dus, maar tussen de 90 en 200 euro heb je toch al een mooi paar sandaaltjes, enkellaarsjes of ballerina's. En dat voor handmade shoes uit Indonesia!

Ook gaat een percentage van het aankoopbedrag van een paar Tiga Tiga's naar The Cinta Founation. Het doel van deze stichting is het leven van kinderen in Indonesië te verbeteren met duurzame projecten rond huisvesting, voedselverstrekking, medische zorg en onderwijs.


P.s. Wie voordelig wil shoppen wipt vrijdag 17 december even langs bij de ladies in de Rockarchive Gallery aan de Prinsengracht 110 van 14.00 tot 21.00. Dan houdt Tiga Tiga sample sale.


tiga tiga

(Tekst: de Fashiontwins)

Deel dit artikel
Back to top