Fashion

De grote voeten van de Fashiontwins

Terwijl de schoenen van Fashiontwin Evelien niet hoog genoeg kunnen zijn, gaat Eveline liever voor booties met geen of miniscule hakjes...De nieuwe collectie van Shick Shoe heeft voor both fashiontwins wat wils, maar toch kwam er een probleempje om de hoek kijken...

Dat probleempje had helemaal niets te maken met Shick Shoe, maar met de Fashiontwins zelf! Of moeten we zeggen; onze big feet? Want veel kunnen we er niet aan doen... In het dagelijkse leven proberen we het onderwerp te vermijden, maar vandaag gooien we het er gewoon uit en dat lucht op. Want we mogen dan wel grote voeten hebben, snel op onze teentjes getrapt zijn we niet!!!

Fashiontwins bij Shick Shoe

De Fashiontwins wandelen door het leven met hun maat 41 en 42... Tjaa, en dat levert soms wat tegenslagen op tijdens het shoppen. Toch kan Eveline het geen straf noemen, want juist om die reden kreeg ze op maat gemaakte schoenen kado. En ook Evelien heeft geaccepteerd, dat ze met haar UK maat 7 (klinkt véél kleiner, vind je niet?), een klein deel van de Shick Shoes alleen past met krommende tenen. Of ze hier overheen was gekomen als de overknee laarzen met een zilverkleurige ketting, niet soepel aanglipten...Daar valt over te twisten!

Big feets van de Fashiontwins

Links: de op maat gemaakte schoenen van Eveline die ze kadoo kreeg. Rechts: Evelien in lievelingsboots


Heb jij ook grote voeten? Of juist kleine? En wat zijn jouw shopissues bij het vinden van schoenen?

(Tekst: Fashiontwins)

Deel dit artikel
Back to top