Fashion

Fashiontwins in de clinch

Hmmmm... er is iets ernstig niet pluis op de mode redactie van Fashionscene.

De eerste weken van ons samenzijn als Fashiontwins gingen we, zonder het af te spreken, in simultane outfits over straat: Eveline een leren jasje, Evelien een leren jasje. Evelien een zebra sjaal, Eveline een zebrasjaal. Evelien een blue monday, Eveline een blue monday.

Als ware synchroonzwemmers bewogen we ons gelijkmatig voort in de wereld die mode heet. We kozen dezelfde hapjes zalm met mierikswortel tijdens modeborrels, bestelden allebei romige chai thee bij de C.C. om de hoek, vielen als een blok voor dezelfde Tiga Tiga leather studded kiss boots en riepen tijdens perspresentaties in koor: ''Die wil ik, NU!''

Sinds vorige week brengt het weer echter een dikke kink in de kabel. De Fashiontwins lijken uit elkaar te groeien...

Koukleum Eveline hult zich nog steeds in hoge laarzen, sobere kleuren en wollen baret alsof het midwinter is, terwijl Evelien zich uitdost in frisse pastellen en het liefst op open schoentjes de redactie komt binnen trippelen.

Eef krijgt Eve niet mee in haar lentekriebels. Evelien: ''Kom op man!'' Eveline: ''Koud man!''. En dus lijkt het einde van de Fashiontwins in zicht. Want was is een modeduo zonder matching outfit?

Hopelijk is begin juli de lucht weer geklaard en gaan we weer voort als eeneiige tweeling, op slippers met badhanddoek. Tot die tijd blijft er gelukkig één ding matching: our red lips.

fashiontwins
fashiontwins2


Outfit Evelien:

Legging van American Apparel
Sneakers van Vans
Blouse van Zara
Cashmere sjaal uit Polen
Jurkje van Vila


Outfit Eveline:
Laarzen van Cinderella
Panty van H&M
Jurkje van Laura Dols
Jasje van Claude Montana
Horloge van Ebay
Baret van Episode

Deel dit artikel
Back to top