Fashion

Fashiontwins poepchique @ Soho Hearts

De Fashiontwins zeiden volmondig: 'JA' tegen een high tea party met chocoladetaarten en cupcakes. In een grachtenpand met een allesbehalve Nouveau Riche uitstraling, maar statig en elitair (lees: poepchique), werd de nieuwe collectie van Soho Hearts gepresenteerd.


Soho Hearts

Met de zoete versnaperingen op de tafel konden we het heel erg goed vinden en ook over de nieuwe collectie die tussen de overheerlijke scones, het appelgebak en de kannen thee werd uitgestald, waren we meteen enthousiast. Iets meer moeite hadden de Fashiontwins met de luxueuze inrichting van het huis (/museum). En dan niet te spreken over de designerkleding en dure it-bags (om er maar één te noemen: de gróótste versie van de Chanel 2.55) die de Amsterdamse elite bij zich droeg. De reden daarvoor? Fashiontwin Evelien is nogal een kluns! Ze liet tot twee keer toe een cocktail uit haar handen vallen, spontaan en zonder reden..Hoe ze dat voor elkaar kreeg? Het blijft een raadsel...Gelukkig was de marmeren vloer bestand tegen haar Strawberry Daquiri, de driehonderd euro kostende 7 For All Mankind broek van een modecollega, een stuk minder!


Soho Hearts

Terwijl Fashiontwin Eveline op de Soho Hearts Party verscheen in een typerende zwarte outfit, compenseerde Fashiontwin Evelien de boel door in kledij te verschijnen die helemaal met de aankleding van het feest matchte. Niet helemaal op elkaar afgestemd dus, maar wat we wel in common hadden was dat we die avond beiden een doodskop als favoriet kozen; Fashiontwin Eveliene ging voor een haarband met een lieflijke skull en Evelien koos voor een rockchick-waardige zwarte ring met diamanten. Het leuke aan de nieuwe collectie Van Soho Hearts is dat er voor iedereen wel een mooi sieraad tussen zit, ook voor jou!


Soho Hearts

Voor welk sieraad ga jij? De hele collectie is te bewonderen en te koop in de webshop van Soho Hearts.


Deel dit artikel
Back to top