Fashion

De Modereporters in Nederland

Maartje en Nienke vormen samen de Modereporters. De zussen plukken voor Fashionscene mensen die er hip en inspirerend uitzien van straat om voor de lens van hun camera's te poseren. In de straten van Rotterdam en Amsterdam zijn ze een aantal erg goedgeklede mensen tegen het lijf gelopen.

Sex and the City. Vroeger keken we het nooit en nu staan we enthousiast in de rij om een kaartje te kunnen kopen. Het leek ons vroeger een beetje een rare serie omdat het SEX and the City heet. We dachten dat het alleen over seks zou gaan, een soort van vrouwenporno? Toch hadden we ons laten overhalen om de eerste aflevering te kijken, and we loved it! Binnen een paar maanden hebben we alle zes de seizoenen bekeken...

Toen we ons eigen SATC avontuur begonnen in oktober, wilden we natuurlijk even langs Carries appartement. We hebben op internet het adres opgezocht en zijn door Upper East Side gewandeld. Na een paar blokken lopen waren we er. We wisten niet zeker welk appartement het precies was, dus vroegen we het aan de portier. 'Volgens mij is het dat huis daar,' zei hij vol overtuiging. Wij pakten vol enthousiasme onze fotocamera en gingen op de foto voor het huis. 's Avonds surfden we een beetje rond op internet en guess what?! We hebben een foto gemaakt bij de trap van de buren. Lekker dom. Maarja, we waren erg dicht in de buurt.

De SATC mode vinden we fantastisch. Soms is het een beetje over de top en het heeft een erg hoog catwalk gehalte, maar we blijven er maar naar kijken. Typerend zijn de killer high heels, gecombineerd met een prachtig jurkje en een designer bag. De prijzen zijn helaas wat hoog en of je de hele dag kunt blijven staan op 14 centimeter hak is te betwijfelen. Daarom hebben we voor jullie foto's van de straat ter inspiratie. En iets realistischer voor in dit koude regenlandje.

Modereporters

Modereporters

Modereporters

Modereporters

Een bekend gezicht! Ex-fashionscene redactrice Elisah Jacobs in prachtige outfit

Modereporters

Modereporters

Modereporters

Deel dit artikel
Back to top