Fashion

Fashiontwin Evelien spot herfst / wintertrends bij H&M

Terwijl de meeste persdagen voorbij waren, hing er nog één uitnodiging op het prikbord. Yes, de H&M hield ons lang in spanning. Maar vorige week kreeg ik dan eindelijk de langverwachte preview van de herfst / wintercollectie 2010.

De showroom van H&M bevindt zich op één van de meest bijzondere plekken van Amsterdam. Niet alleen de collectie is het waard om bekeken worden, ook het uitzicht op de Dam trekt elke keer weer mijn aandacht. Met de beats van de DJ op de achtergrond en onder het genot van Sushi, was de collectie te bewonderen. Die staat dit jaar in het teken van elegante pasvorm en is geïnspireerd op de vroege jaren tachtig. De paspop bij de ingang wist dit gevoel meteen goed over te brengen.

kledingrek H&M

H&M preview

H&M

Terwijl de herfst/winter collectie vooral rust uitstraalde, spotte ik in de zomercollectie van Divided een vestje die elke outfit opfleurt en kon ik het weer eens niet laten om het paillettenvestje uit de Fashion Against Aids festivalcollectie te passen! Verder spotte ik ‘haar’spelden  en sieraden geïnspireerd op Lady Gaga.  

De items die je volgens H&M zeker in je najaarsgarderobe moet hebben hangen zijn: een oversized knitwear trui, een vest in boyfriendstijl en een nauwsluitende, vrouwelijke twinset. Mooie leren accessoires, een herenhoedje en een sjaal maken de look helemaal compleet.

H&M preview

H&M

Natuurlijk mogen jullie eerst nog even genieten van de zomer, maar het kan nooit kwaad om je goed voor te bereiden en een lijstje met must-haves te maken. Het gezegde: beter laat dan nooit, gaat namelijk niet op in de modewereld!

(Evelien Tomaszewski)

Foto's: Tess van Daelen

Deel dit artikel
Back to top