Fashion

Obsessed with my: clip-on sunnies

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma of die rib-uit-je-lijf designerbag. Deze week Lotte en haar clip-on sunnies.

Jammer genoeg kunnen wij nog niet met gegronde redenen dagelijks onze zonnebril op onze neus zetten. Lotte is voor een jaar verhuisd naar Australië, ook nog eens naar de Sunshine Coast, daar kan ze door de schijnende zon altijd wel een kek montuurtje op haar neus gebruiken. Haar favorite zonnebril is ook gelijk haar modeliefde. Vorig jaar kocht Lotte haar on-trend ronde sunnies voor één pond in Londen.

sun

“Mijn dag kon niet meer stuk toen ik dit juweeltje zag liggen. De bril is ook nog eens heel praktisch, haal het zonnebril clip-on gedeelte ervan af en het is een normale bril! De bril is lekker opvallend, omdat die anders is dan andere. Hij past bij iedere outfit en geeft elke outfit ook gelijk een interessantere look en edge,” aldus Lotte down-under.

sunnie

Dierenringen & band shirts

"Mijn stijl is nogal wispelturig, dan loop ik als rockchick in bandshirts en oversized spijkerjacks en de volgende dag ben ik veel klassieker en vrouwelijker met schattige kraagjes en printjurkjes. Ik ben verslaafd aan shirts met toffe prints van mensen of dieren én heb een obsessie met huge ringen het liefst met een dier erop. En hoe meer ringen des te beter is ook echt mijn motto. Ik shop graag op tweedehands markten en ik hou van de late sales. Daar tussen vind je soms echt treasures voor weinig die niemand wil, maar die ik heel cool vind."

sunnie

Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in onze gloednieuwe rubriek!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top