Fashion

Obsessed with my: beanie

In "Obsessed with my" laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een bepaald item. Jouw can't live without rode Chanel lippenstift, bontjas van oma of die rib-uit-je-lijf designerbag. Deze week Kiti en haar beanie.

kiti

“Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar zonder mijn beanie ben ik min of meer incomplete.” Ik ben zo gewend aan het dragen van mijn beanie, of iets van een hoedje, dat zonder iets op mijn hoofd ik mij niet af voel. Het is echt deel van wie ik ben geworden. Deze grijze beanie heb ik gewoon bij de H&M gekocht, maar toch is deze beanie a special beanie”, zegt de AMFI studente lachend.

kiti

Bad ass studs & zilveren jewels

Kiti draagt het grijze mutsje bij iedere outfit, helemaal styled of casual, beanie over haar ombré lokken en het geeft net die extra edge. Ook voor elke gelegenheid is het beanie time, boodschappen doen, naar school, maar ook met een avondje uit is het mutsje onmisbaar. De stijl van Kiti zou je kunnen beschrijven als rockchick-ish:: leer, donkere kleuren en opvallende details als studs en paillettten. Ze draagt ook veel zilveren sieraden.

kiti

"Ik hou ervan om simpele kleding een extra edge te geven door te combineren met toffe accessories. Ik shop bij grote ketens als H&M en Zara, maar de laatste tijd heb ik het gevoel dat ik kwaliteit van kleding belangrijker vind dan kwantiteit. Hierdoor ga ik de laatste tijd naar wat kleinere shops waar upcoming of minder bekende –massale- labels worden verkocht. Tweedehands items draag ik ook graag bij Episode hebben ze een goed gesorteerd aanbod, waar je altijd wel een tof item of accessoire kan vinden" - Kiti

Wil jij ook met een voor jou bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan een foto naar info@fashionscene.nl met jouw verhaal erbij! Waarom is je liefde voor dat item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in onze gloednieuwe rubriek!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top