Fashion

Fashionscene’s Scrapbook

Fashionscene brengt jullie 24/7 het laatste en opmerkelijkste modenieuws, modische achtergrondverhalen, de grootste trends, interviews and more. Dit alles met een scherpe visie, because fashion is our middle name! Maar wie vormt het Fashionscene team en wat houdt ons dagelijks bezig? In de nieuwe rubriek ‘FS's Scrapbook' sneaken jullie backstage bij de redactie van Fashionscene.

Birthdaygirl

Onze Valentijns-birthday girl Lenny was 14 februari jarig, maar omdat ze toen met haar fashionbillen in Berlijn zat, vierden we het deze maandag op de redactie!

Lenny verwennerij

Een cadeau uitzoeken was voor Monki lover Lenny niet moeilijk: zij kreeg een bon én een met liefdevolle felicitaties bekladde coffee!

Tompoezen Lenny

Lenny deelde tompoezen -haar favourites- uit op de redactie en oh wat waren ze lekker!

Fashionscene's Scrapbook

Fashionscene's Danique bakte afgelopen weekend overheerlijke cupcakes, of course met de nodige sprinkles!

Tattoeage Lenny

Tijdens haar liefdesweekend in Berlijn liet Lenny deze nieuwe tattoo zetten!

Fashionscene’s Scrapbook Fashionscene’s Scrapbook

Fashionscene’s Scrapbook Fashionscene’s Scrapbook

Fashionscene’s Scrapbook Fashionscene’s Scrapbook

Fashionscene werd uitnodigd om de kersverse Marni for H&M collectie te bewonderen @ H&M HQ, we like! You? Ps. bekijk hier de volledige collectie, mocht deze je ontgaan zijn :)

Fashionscene's Scrapbook

Fashionscene's Danique in fashion dubio... Na lang dubben liep ze uiteindelijke met de neonroze snake print variant de winkel uit!

Fashionscene's Scrapbook

U PR nodigde Fashionscene uit voor een online editors press day. Met nog een aantal andere redacteuren werd de nieuwste G-Star schoenencollectie gepresenteerd en maakten wij kennis met fashionable 3D brillen. Extra leuk: we mochten een eigen custommade G-Star schoen ontwerpen. Het winnende exemplaar wordt ook daadwerkelijk gemaakt, keep you posted!

Fashionscene’s Scrapbook

Fashionscene was aanwezig bij de lancering van het vijftigste nummer met Bastiaan van Schaik als kersverse hoofdredacteur in het Hermitage.

Fijn weekend & see you next week!

Love, de Fashionscene-redactie

Deel dit artikel
Back to top