Fashion

Fashionscene’s Scrapbook

Fashionscene brengt jullie 24/7 het laatste en opmerkelijkste modenieuws, modische achtergrondverhalen, de grootste trends, interviews and more. Dit alles met een scherpe visie, because fashion is our middle name! Maar wie vormt het Fashionscene team en wat houdt ons dagelijks bezig? In de nieuwe rubriek ‘FS's Scrapbook' sneaken jullie backstage bij de redactie van Fashionscene.

Fashionscene’s Scrapbook

Bloemen, kaartjes en felicitaties, omdat Fashionscene's Danique haar rijbewijs haalde: Congrats!

Fashionscene's Scrapbook

Vintage gaat nooit uit de mode en dat weet Girlscene's Marjolein maar al te goed! Maak kennis met haar vintage treasure: een leren handtas meets schoudertas met snake print, isn't it fabulous?!

Fashionscene's Scrapbook

Wellicht heb je al een aantal nieuwe rubrieken voorbij zien komen, zoals 'Lizzy's Fashion Diary', 'Beauty Case', 'Be inspired' en deze: 'Fashionscene's Scrapbook'. Wij horen natuurlijk graag jullie mening, maar tips en ideëen zijn ook van harte welkom! Deze kunnen jullie sturen naar info@fashionscene.nl. Mocht je een ongekend schrijftalent zijn en een voorliefde voor mode hebben, mail dan zeker ook; wij ontvangen deze met open armen en wie weet ben jij straks wel onze nieuwe modeblogger!

Fashionscene's Scrapbook

Wekelijks heeft Fashionscene toffe winacties, van een iPad case van Vlieger & Vandam tot de nieuwste Nikon camera! Hierboven geven wij je alvast een sneak peek van de winactie die klaarstaat voor aankomende week, like?

Fashionscene’s Scrapbook

Wat worden we toch altijd verwend op de redactie! De dag was nog niet eens begonnen & Girlscene's Annemerel liep het kantoor binnen met overheerlijke homemade cupcakes. Zo lief! ♥

Fashionscene's Diary

Jammer, maar waar: de gure, koude winter is officieel begonnen. Wanten, oorwarmers, sjaals, mutsen en vooral dikker dan dikke jassen zijn nu geen overbodige luxe. Fashionscene is in ieder geval goed voorbereid!

Fashionscene's Scrapbook

Zo ook Fashionscene's Lenny! Wij spotten haar in aaibare degradé trui van H&M.

Fashionscene’s Scrapbook

Afgelopen woensdagavond vond de officiële lancering van de stijlvolle Prada for LG 3.0 telefoon plaats. En wat is nu een lancering zonder heerlijke drankjes en culinaire hapjes? Natuurlijk niet compleet! PS. Bekijk ook hier het Londen report, Fashionscene reisde onlangs naar Londen om deze prachttelefoon te bewonderen!

Fashionscene's Scrapbook

Fashionscene's Danique kwam er later op de dag achter dat de lancering van de Prada for LG telefoon gepaard ging met een dress code: "Meest stijlvolle zwarte outfit". Snel shoppen is haar gelukkig op het lijf geschreven: een kwartier voor sluiting stormde zij de Monki binnen en kwam met bovenstaande outfit de deur uit. Ready to go!

See you next week!

Love, de Fashionscene-redactie

Deel dit artikel
Back to top