Fashion

Londen report: Prada for LG

De fashionable mobiele eenheden onder ons kunnen sinds afgelopen week hun hart ophalen: de Prada for LG smartphone 3.0 is gelanceerd! Fashionscene's Danique was erbij! Zij reisde samen met drie andere Nederlandse journalisten van de week naar Londen om de officiële lancering bij te wonen. Benieuwd? Lees dan snel verder...

Prada for LG

In het Claridge's Hotel kregen wij als één van de weinige journalisten de nieuwste smartphone te zien. En wat issie mooi! In het stijlvolle, slanke, zwarte toestel zien we qua vormgeving duidelijk Prada's signature terug: de scherpgesneden belijning, de shiny details en de lederen achterkant met het Saffiano patroon erin geëtst.

Wat we niet meteen van buitenaf kunnen zien, is LG's innovatieve technologie. Met dit derde toestel zijn ze nog een stapje verder gegaan, met als resultaat één van de grootste, helderste en scherpste schermen van de wereld (maar liefst 4.3 inch en voor de techneuten onder ons een 800-nit scherm) te lanceren.

Maar ook de interface is geüpgrade; gebruikers kunnen genieten van het nieuwste Android Gingerbread OS, met een toekomst geplande upgrade naar Ice Cream Sandwich Android. Je kunt dan zelfs in direct zonlicht je foto's en inhoud bekijken. Hoe fijn is dat! De telefoon is uitgevoerd met een 8MP camera en je hebt maximaal 8 GB aan intern geheugen.

Als aanvulling op de smartphone zijn er ook genoeg Prada telefoon-accessoires uitgebracht: van een telefoonhouder tot een bluetooth headset, oordopjes en stijlvolle hoesjes.

Prada for LG

Prada for LG

Natuurlijk is een telefoonlancering niet compleet zonder heerlijke aperitiefjes, bubbels en fashion crowd. Dit was dan ook volop aanwezig! Chocolademousse bonbons met een bladgouden topping tot aparte besjes met een glazuurlaag. Naast al deze lekkernijen, kon je de telefoon ook van dichtbij bewonderen, vasthouden en fotograferen. Wat natuurlijk het overgrote gedeelte deed, waaronder Fashionscene.nl!

Prada for LG

The fashion crowd was om jaloers op te worden! Zo zagen we de altijd fabulous Julia Sarr-Jamois (fashion editor bij Wonderland magazine) in een stoer jack van Christopher Kane (eerse foto hieronder met afro). Maar ook Alicja Szewczyk (new & features editor bij de Poolse Glamour, de middelste dame van de drie in de foto onder Julia) en Aleksandra Kintop (styliste bij Twój styl, de dame links in de foto onder Julia)

Prada for LG

Alicja Szewczyk (Poolse Glamour) maakt haar look af met een prachtige zwarte clutch van Yves Saint Laurent en matching armbanden. Aleksandra Kintop (Twój styl) draagt een rood-zwarte vintage jurk met killer heels met houten blokhak. De brunette rechtsonder draagt een stijlvolle, gelaagde zwarte jurk.

Prada for LG

Vooraf aan de dit event maakten we nog een stop bij The Montague om een high tea te nuttigen. Zoals je misschien wel zelf van een high tea gewend bent, waren ook deze etagères gevuld met heerlijk veel zoetigheid: mini cupcakes, chocolade kerstmannen, geglazuurde kersen, cakejes, rijkelijk belegde sandwiches en natuurlijk heerlijk warme scones met jam en cream. Om te smullen! Zeker een aanrader als je in Londen bent.

Prada for LG

Deze dag sloten we af bij het exclusieve restaurant: 'Textures', met maar liefst één Michelin ster. Eigenaren Agnar Sverrisson en Xavier Rousset hebben deze ster zeker eer aan gedaan, is het niet de aankleding dan wel de culinaire hoogstandjes en aparte combinaties met Scandinavische invloeden. Naast het restaurant kun je ook plaatsnemen aan de champagne bar. Ben je in Londen, benieuwd en leg je graag wat geld neer voor een exclusief diner, ga dan naar Textures gelegen in Portman Street 34 in Londen.

Tot slot de overnachting, deze vond plaats in het centraal gelegen Marylebone Hotel. Waar je bij aankomst verwelkomd wordt door heerlijke kaneel aroma's en personeel dat meer dan beleefd is. Maar ook de aankleding is tot in de puntjes gestileerd, van de lobby tot de kamers.

Prada for LG

In het kleine beetje vrije tijd kon Fashionscene's Danique het niet laten een aankoop bij Topshop te doen. Binnen wel tien minuten scoorde zij in de immense Topshop onderstaande luipaardprint schoentjes. Aren't they adorable!?

Prada for LG

Bye bye London, see you next time!

Prada for LG

(Tekst & beeld: Danique)

Deel dit artikel
Back to top